Köszöntjük weboldalunkon!

Party One Music Band

A Party One zenekar 2012-ben alakult. Egy korábbi rendezvényzenekarból kiválva gyűjtöttünk magunk köré hasonló szakmai tapasztalatokkal rendelkező, több éve, évtizede a pályán lévő zenészeket. Legfőbb célkitűzésünk az volt, hogy olyan zenekart alkossunk, mely mind a saját, mind közönségünk teljes körű igényeit képes kielégíteni.

Az alap felállás 6 tagú zenekart takar. A férfi és női főének mellett gitár, basszusgitár, billentyű és dob az alaphangszer. Repertoárunk a 70-es, 80-as évek örökzöldjein át a legújabb slágereket is tartalmazza, hogy minden korosztály és mindenféle zenés rendezvény megfelelő fénypontja lehessen.

Fellépéseink során kiemelt figyelmet fordítunk a pillanatnyi hangulatra, így gondoskodva arról, hogy folyamatosan biztosítsuk a buli hangulatot és igazi koncert élményben legyen részük.

A zenekari tagokon felül igény szerint 1 fő hang- és fény technikussal érkezünk a helyszínre, hogy az egész rendezvény folyamán a megfelelő megjelenésen felül a magas színvonalú hangzás is megvalósuljon.

Főbb szolgáltatási területeink:

  • Esküvők
  • Céges rendezvények
  • Falu- és városnapok
  • Egyetemi és főiskolai rendezvények

Reméljük rövid bemutatkozásunk felkeltette érdeklődését, és hamarosan Önöket is elégedett ügyfeleink között köszönthetjük!

Üdvözlettel:

Party One zenekar